Energikrise: Søndagslukket i Dagli’Brugsen på Samsø 

Coop 10. nov 2022 -
This describes the image
Foto: Helle-Karin Helstrand
  • Uddeler Nicolai Damsgaard får stor medieopmærksomhed for at lukke butikken for at spare energi

Det har givet genlyd i det østjyske, at uddeleren i Dagli’Brugsen Mårup på Samsø har bebudet, at han vil lukke butikken om søndagen et par måneder fra begyndelsen af det nye år.

Butikkens elregning er steget til det dobbelte i år sammenlignet med i fjor. Det har fået uddeleren til at gå i tænkeboks for at tackle elregningen.

Linkedin skriver uddeler Nicolai Damsgaard, at de sidste to døgn har været vilde som følge af beslutningen om af forsøge sig med søndagslukning:

- Rigtig mange har rettet blik mod os, efter at vi i mandags meldte ud om søndagslukning. Først var Samsø Posten ude mandag morgen med nyheden. Derefter havde vi besøg af P4 i går. Og i dag var det så TV2 Østjylland. Og på fredag skal vi i radioen på P4, skriver uddeleren

Uddeleren forklarer, at tirsdag og søndag er de to dage på ugen, der er mindst omsætning, mens søndagen også er en dyr dag lønmæssigt. Derfor tror Nicolai Damsgaard, at der kan være en gevinst.

- Det handler også om nogle gange at turde gøre noget andet end, hvad andre gør, siger Nicolai Damsgaard til TV2 Østjylland.
 

Opdateret 10. nov 2022