Coop 365 har åbnet butik nummer 334

Coop 17. maj 2023 -
This describes the image
Coops nye IT-platform skal være med til at sikre en enklere virksomhed med tre kæder, bl.a. 364discount. Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • SuperBrugsen i Ejby på Vestfyn er genopstået som discountbutik 

SuperBrugsen i Ejby lukkede midt i april. Nu er den genopstået som butik nummer 334 i Coop 365 discount og er en af de større butikker i kæden med et salgsareal på over 1.000 kvm. 

- I dag er jeg i Ejby, lige udenfor Middelfart, hvor vi her til morgen har åbnet vores nye 365discount. Den har vi konverteret i samarbejde med Middelfart Brugsforening, skriver kædedirektør Thomas Nielsen på Linkedin og byder indenfor i en video, som viser, hvad den nye butik kan tilbyde kunderne.

Han takker blandt andet direktør Ole Ebdrup Andreasen, Brugsforeningen for Middelfart & Omegn, for en god åbning, og Middelfarts borgmester Johannes Lundsfryd Jensen for at kigge forbi.

Det er økonomiske muskler fra den selvstændige brugsforening med hovedbutikken Kvickly i Middelfart, som er blevet taget i brug for at omdanne SuperBrugsen Ejby til Coop 365discount.

I forvejen har den store vestfynske brugsforening Coop365discount butikker i Gelsted og Brenderup på Fyn og en Coop 365discount i Skærbæk ved Fredericia.

I alt er 10 Coop 365discount ejet af fire selvstændige brugsforeninger.

- Lave priser, populære dagligvarer og åbningstider fra 8-21 hver dag - det er noget kunderne har kvitteret for i alle vores discountbutikker. Det tror vi også, de vil gøre i Ejby, siger Ole Ebdrup Andreasen.

Som den eneste Coop 365 har den egen delikatesseafdeling med leverancer fra S.C. Smørrebrød.

Opdateret 17. maj 2023