Ny formand for Coops butiksledere

Coop Danmark - Navne 3. maj 2023 -
This describes the image
Søren Vingum Lindholm fra Toftlund Brugsforening er valgt som ny formand for Danmarks Leder Organisation, DLO. Han afløser uddeler Henrik Ølgaard Werge, SuperBrugsen Jelling, som har siddet på posten de seneste 15 år. Foto: DLO
  • Uddeler Søren Vingum Lindholm er valgt som ny formand for Danmarks Leder Organisation

Søren Vingum Lindholm, foreningsuddeler i Toftlund Brugsforening, er ny formand for fagforeningen for ledere i Coop og brugsforeningerne, Danmarks Leder Organisation, DLO. Han afløser Henrik Ølgaard Werge, uddeler i SuperBrugsen Jelling, som har siddet på posten i 15 år.

Det besluttede DLOs hovedbestyrelse, da den konstituerede sig efter repræsentantskabsmødet 15. april på Hotel Vejlefjord.

Søren Vingum Lindholm har i mange år været formand for Uddelerforeningens kreds i Syd-og Sønderjylland og deltaget aktivt i kredsens arbejde og de fælles formandsmøder. For to år siden blev han medlem af hovedbestyrelsen og siden sidste år har han desuden deltaget i formandskabets arbejde netop med henblik på at sikre et planlagt og glidende formandsskifte.

- DLO har altid været en kæmpe del af mig, for jeg har jo aldrig lavet andet end at arbejde i Brugsen, siden jeg startede som flaskedreng i Tørring, siger Søren Vingum Lindholm til Butikslederen, som udgives af Danmarks Leder Organisation.

Danmarks Leder Organisation – DLO – er den overordnede organisation for forretningsmæssige ledere, ledende medarbejdere og overordnede funktionærer,
som er ansat i brugsforeninger og Coop-ejede butikker, Coops servicekontor og  logistik/distributionscentre) og andels grovvareforeninger.

Opdateret 3. maj 2023

Top jobs