Coop styrker private brands med en nyoprettet stilling

Coop Danmark - Navne 16. mar 2023 -
This describes the image
Michael Rahbek er ansat som Head of Private Brands i en nyoprettet stilling i Coop. Privatfoto
  • Dagligvarekoncernen ansætter Michael Rahbek, der frem til 2018 havde ansvaret for Dagrofas egne mærker

Coop henter nu en gammel kending for at sætte skub i koncernens forretningsmæssige udvikling af Private Brands, der også kommer til at have et tæt samarbejde med indkøbsgiganten Coop Trading.Michael Rahbek er ansat som Head of Private Brands i en nyoprettet stilling.

- Mere end nogensinde er kommerciel differentiering afgørende for at vinde forbrugernes hjerter.  Med den overordnede strategi for ”Fremtidens Coop” vil Private/Egne Brands og produkter blive endnu vigtigere og spille en væsentlig rolle i et meget dynamisk og højt konkurrencepræget marked, siger Michael Rahbek.

De seneste to år har Michael Rahbek været vicedirektør i farvevirksomheden Flügger med ansvar for produkter og marketing.  

I sit nye job skal Michael Rahbek også spille en aktiv rolle i det  nordiske samarbejde i Coop Trading og får dermed både en national og international vinkel til at udvikle og kommercialisere forretningen via Private Brands. 

- Grundlæggende er min passion at skabe bæredygtig vækst ved at have et stærkt kunde og forbrugerorienteret fokus. Private Brands har alle muligheder for at gøre en markant forskel via den produktportefølje vi tilbyder kunderne. Derfor er det min kommercielle prioritet at tilsikre forsat udvikling og optimering af stærke forbruger- og kundefokuserede koncepter og produkter der giver Coop´s kæder en konkurrencemæssig fordele, siger Michael Rahbek.

Han får en samlende rolle for udvikling af en stærk Private Brand portefølje på tværs af Coops værdikæde, herunder Coop Trading, Kategori organisationen, kæderne, marketing, CSR m.fl.

Fra 2010 til 2018 var han ansvarlig for udviklingen af købmandskoncernen Dagrofas egne mærker Gestus og Grøn Balance og spillede en aktiv rolle i det nordiske såvel det europæiske samarbejde med andre kæder.  Og fra 2009 til 2010 var Michael Rahbek ansat som sortimentschef i Kvickly på med ansvaret for områderne tørvarer og frost.

Tidligere har Michael Rahbek været ansat hos Unilever, Coca Cola og Saxo Bank.
 

Opdateret 17. mar 2023