To Coop-ledere er nomineret til hver sin Tag Ansvar-pris

Coop Danmark - Navne 7. okt 2022 -
This describes the image
Jonas Engberg er en af to Coop-ledere, der er nomineret til en Tag Ansvar-pris af Lederne Hovedstaden Foto: Ulrik Samsøe Figen
  • Organisationen Lederne Hovedstaden kårer hvert år fire ledere i fire kategorier. Fra dagligvarehandlen er nomineret to fra Coop

Kategorierne er Frivillighed, Bæredygtighed, Iværksætteri og Trivsel, når organisationen Lederne i Hovedstaden uddeler Tag Ansvar-prisen til en prisfest 13. oktober 2022.

Her vil alle de nominerede ledere bliver hyldet, samtidig med at vinderne kåres.

Fra dagligvarehandlen er i år to ledere nomineret. De kommer begge fra Coop.

Det er i bæredygtig Jonas Engberg, der klimachef i Coop Danmark.

I nomineringen står, at ”Jonas Engberg i sin tid som klimachef for Coop Danmark har været med til at åbne Coop Klima Kvickly, som skal være Coops klimalaboratorium, hvor nye løsninger bliver testet. Coop Klimafunding er desuden blevet kåret som en Børsen Bæredygtig-case, og Coop har stillet krav til større leverandører om at forpligtige sig til at følge Science Based Targets Initiative senest i 2025”.

Den anden er Lotte Hjortlund Andersen, HR Direktør i Coop Danmark. Hun er nomineret i kategorien trivsel.

Om hende står i nomineringen, at hun ”har været bærende for at Coop Danmark i 2022 har ansat en Ungeminister. Lotte og Coop har turde gå nye veje for at sikre trivsel og inddragelse blandt Coops unge medarbejdere”.

Opdateret 7. okt 2022

Top jobs