Slutspurt: Aldi åbner seks butikker resten af året

Aldi 20. okt 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Ulrik Samsøe Figen
  • Årets sidste måneder byder på en stribe nye butikker i den tyske discountkæde, der åbnede sin første butik i november i Greve i 1977

Når året er omme, vil Aldi efter planen have åbnet 16 nye butikker i 2021. Syv af butikkerne er placeret, hvor der ikke tidligere har været en Aldi i nabolaget.

Lige nu har Aldi 186 butikker fordelt over hele landet og er i gang med en storstilet transformation mod ”det nye Aldi” – med større og moderne butikker, bæredygtige tiltag og et opdateret sortiment med blandt andet flere danske og økologiske varer.

Den første Aldi-butik åbnede i november 1977 på Hundige Strandvej 192 i Greve, hvad der blev startskuddet til den første discountkæde i Danmark. Nu er kæden godt i gang med at udvide og forny sine butikker og føjer yderligere tre nye butikker til butiksnettet i november og december, så der ved årets udgang vil være 189 Aldi-butikker i Danmark.

Alene november byder på tre Aldi-åbninger: Den 12. november er det flytning af den eksisterende butik i Brøndby. En uge senere – den 19. november – får Tjørring ved Herning en Aldi-butik. Måneden rundes af den 26. november i Bjerringbro, hvor en ny og større Aldi-butik åbner 350 meter fra den nuværende butik, som lukker. 

Senest har discountkæden fredag den 15. oktober åbnet en 1200 kvm stor butik i Nyborg – et stenkast fra byens gamle Aldi. 

Efteråret begyndte med åbningsfest den 3. september i Holstebro, hvor Aldi åbnede ny butik på Vester Skolevej. Så nu er der to Aldi-butikker i Holstebro. Samme dag – en fredag – flyttede Aldi i Brande ind i en ny og større ramme på samme adresse.

10. september rykkede striben af åbningsfester til Odins Brygge nær Odense Havn, hvor kæden åbnede en ny butik. Den ligger på Havnegade 8A og adskiller sig blandt andet med de to ind- og udgange, der giver let adgang fra både parkeringsplads og det aktive havneområde.

Resten af året gælder det åbningen af en ny butik i Skejbyen i Aarhus Nord, som ventes at stå klar i begyndelsen af december. Midt december flytter Aldi-butikken i Middelfart til nybyggede lokaler på en Odensevej, og en ny ALDI-butik åbner i Guldager ved Esbjerg.

Opdateret 20. okt 2021

Vil du vide mere?