Aldi rækker ud: Find din nye kollega i vores kandidatbank

Aldi 24. jan 2023 -
This describes the image
Foto: Aldi Danmark
  • 130 Aldi-medarbejdere fra hovedkontor, butikker, logistik står lige nu på spring til et nyt job. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Efter Aldis udmelding om, at kæden trækker sig fra Danmark, er de første butikker, der ikke bliver overtaget af Rema 1000, lukket ned, mens funktioner på hovedkontoret i Albertslund også nærmer sig en afslutning.

Mange butiksmedarbejdere har allerede fundet nyt job i andre dagligvarekæder, men der er fortsat 130 ledige eller snart ledige profiler i Aldis kandidatbank, som både tæller jobfunktioner fra hovedkontor, butik og logistik. 

Og flere jobprofiler fra især butikkerne vil komme til i takt med, at Aldi lukker i alt 59 butikker ned frem mod den 9. februar. 

"Tidspunktet for den endelige afvikling af Aldi Danmark er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse, som vi fortsat afventer. Men allerede nu kan du finde kontaktoplysninger på flere end 130 dygtige kolleger i Kandidatbanken – en unik mulighed for at finde netop den profil I mangler i jeres virksomhed", skriver Aldi Danmark på Linkedin. 

I forbindelse med Aldis exit fra Danmark har Rema 1000 i første omgang købt 114 af Aldis 188 butikker. Det forventes, at Rema 1000 overtager et sted mellem 60 og 80 butikker, hvoraf flere skal erstatte eksisterende Rema 1000-butikker på dårligere beliggenheder. 

Link til Kandidatbank

 

 

Opdateret 24. jan 2023