Aldis handel med Rema 1000 er godkendt

Aldi 30. aug 2023 -
This describes the image
Foto: Aldi Danmark
  • Salget af 114 Aldi-butikker og tre logistikcentre til Rema 1000 Danmark er nu godkendt af de danske konkurrencemyndigheder

Salget af 114 Aldi-butikker og tre logistikcentre til Rema 1000 Danmark er nu godkendt af de danske konkurrencemyndigheder. Butikkerne overdrages i løbet af ca. tre måneder. 

I december meddelte Aldi, at kæden vil forlade det danske marked efter at have indgået en aftale med Rema 1000 om overdragelse af hovedparten af de danske aktiviteter. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har nu godkendt handlen.

- Jeg er glad for, at handlen med Rema 1000 nu er godkendt af myndighederne, så vi kan påbegynde overdragelsen af butikker og personale. Det kommer til at tage omkring tre måneder, så vi kan give kunderne en god oplevelse med vores ophørsudsalg og sikre en god og tryg proces for de medarbejdere, der får Rema1000 som ny arbejdsgiver,  siger Finn Tang, administrerende direktør i Aldi Danmark.

Aldis handel med Salling Group afventer fortsat myndighedsgodkendelse.

Første skridt i overdragelsen til Rema 1000 er lukning af ni butikker, som vil starte ophørsudsalg fredag den 1. september.

Den endelige plan for ophørsudsalg og lukning af butikker er under udarbejdelse og vil i løbet af nogle dage kunne ses på aldi.dk/ophoersudsalg

- Det er naturligvis vemodigt, at vi nu skal sætte punktum for Aldis tid i Danmark og tage afsked med både kunder og kolleger. Jeg er meget stolt af vores medarbejdere, som de seneste måneder har ydet en helt fantastisk indsats i en meget speciel situation og fortsat sætter en ære i at give kunderne en god oplevelse. Vi håber på kundernes fortsatte opbakning lige til det sidste, siger Finn Tang, adm. direktør i Aldi Danmark.

Butikken på Dannebrogsgade 58 i Aalborg udgår af handlen på de 114 butikker, da det ikke har været muligt at opnå udlejers accept af en overdragelse til Rema 1000. Parterne har aftalt ikke at offentliggøre købsprisen eller øvrige betingelser i aftalen.

 

Opdateret 31. aug 2023

Top jobs