Aldi har to åbninger i Jylland på samme dag

Aldi 27. aug 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Butikschef Anja Madsen foran den nye Aldi i Brande. Foto: Aldi Danmark
  • Fredag den 3. september byder Aldi indenfor i to nye butikker i Brande og Mejrup 

Skrevet af: Søren Tougaard

Aldi er i fuld gang med at forny og udbygge butiksnettet, så alle kædens butikker fremstår moderne. 

Nu er turen kommet forbi de to jyske byer Brande og Mejrup ved Holstebro. 

I Brande har Aldi erstattet den gamle butik med en ny og større butik med et salgsareal på 846 kvm. på den samme adresse på Chr. Bergs Vej 2, der slår dørene op for kunderne fredag den 3. september. 

Også butikschef Anja Madsen ser frem til dagen, hvor hun og et hold dygtige kollegaer skal byde kunderne velkommen i den spritnye butik:

- Det er stort for mig at være med fra start, når en ny butik åbner. Udover at butikken er stor og har fået et æstetisk løft, har vi masser økologiske og danske varer, frisk frugt og grønt og ikke mindst lækkert nybagt bake-off flere gange om dagen, siger hun. 

Samme dag åbner Aldi en spritny butik i Mejrup på Vester Skolevej 2 lidt udenfor Holstebro. Også denne butik har et salgsareal på 846 kvm og en samlet størrelse på 1200 kvm. 

- Vi har set utrolig meget frem til at åbne en ny og moderne Aldi-butik her i Mejrup og give vores kunder i området flere indkøbsmuligheder, siger distriktschef i Aldi Michael Østergaard og fortsætter:  

- Man kan forvente en stor, lys og moderne butik med bl.a. frisk bake-off flere gange dagligt, en stor frugt og grønt-sektion, stort udvalg af dansk kød og økologi samt et område med convenience-varer med snacks, færdigretter og salater.

Endnu mangler omkring 100 af Aldis 187 butikker at blive moderniseret eller flyttet til en ny placering.  

Opdateret 27. aug 2021

Vil du vide mere?