Aldi åbner ny butik et stenkast fra tidligere beliggenhed

Aldi 14. okt 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Butikschef Pierre Top og souschef Sabrina Jensen.   Foto: Aldi Danmark
  • Discountkæden åbner 15. oktober ny butik i Nyborg

Skrevet af: Søren Tougaard

Aldi Danmark er godt i gang med at forny kædens 186 butikker.

Nu er turen kommet til Nyborg, hvor discountkæden fredag den 15. oktober åbner en 1200 kvm stor butik på Vestergade 35E, blot få skridt væk fra den tidligere placering på Vestergade 41. 

Med en ny hjørneplacering bliver den nye butik mere synlig, og butikken får samtidig indkørsler fra både Vestergade og Nydamsvej.

- Det første, kunderne møder i den nye butik, er afdelingen med frisk frugt og grønt, som understreger vores fokus på altid at have friske varer i det nye Aldi. Derudover gør den flotte belysning og de store, brede gange det til intet mindre end en fornøjelse at handle i butikken, fortæller distriktschef i Aldi Naci Okan Demir. 

Den nye butik har også fået solceller på taget, som leverer grøn strøm til butikken. På solrige dage kan solcelleanlægget producere mere strøm, end butikken selv forbruger, men den overskydende strøm går naturligvis ikke til spilde.

Solcelleanlægget leverer nemlig også strøm til to elladestandere på parkeringspladsen, som kunderne kan benytte, mens de handler.

 

Opdateret 14. okt 2021

Vil du vide mere?