Netto udvider gruppen af Senior Store Managers

24. feb 2023 -
This describes the image
Foto: Netto
  • Danmarks største discountkæde har udpeget 60 profiler for de største butikker. De kan vælge en Tesla som firmabil

Nu udvider Danmarks største discountkæde med over 530 butikker gruppen af Senior Store Managers, som har et særligt ansvar for landets største Netto-butikker. 

Efter udvidelsen består gruppen nu af 60 Senior Store Managers i Danmark, som også får mulighed for at blive miljøvenligt kørende i en firmabil.

De seneste år har Netto, som er en del af dagligvarekoncernen Salling Group, arbejdet  for at løfte den gode medarbejderoplevelse og vise, at den store indsats, som medarbejderne ligger i butikkerne, bliver anerkendt – uanset om man er ungarbejder eller butikschef.

This describes the image

Det sker gennem programmet NEX – Netto Employee Experience, der blandt handler om, at respekt er roden til både glade medarbejdere og tilfredse kunder, da den gode kundeoplevelse begynder i mødet med medarbejderne. 

- NEX handler om, at medarbejderne skal føle, at deres indsats er vigtig. De skal føle, at de udvikler sig og får varierende og motiverende arbejdsopgaver. Og de skal føle, at de er en del af et stærkt team, fortæller HR-chef i Netto i Danmark, Christian Dahl.

Gruppen af Senior Store Managers var onsdag i denne uge samlet til et event på Netto Hovedkontor i Køge. Fokus for dagen var at få butikschefernes input på, hvordan anerkendelse og ledelse kan forenes for at forbedre den gode medarbejderoplevelse på tværs af hele kæden. 

Deres indsats anerkendes blandt andet gennem større ansvar og særlige medarbejdergoder; herunder muligheden for at tilvælge en Tesla Model Y som firmabil.

- Udover at gøre et fantastisk stykke arbejde, har de største Netto-butikker også nogle rigtig dygtige ledere, og vi kunne godt tænke os at blive endnu klogere på, hvordan deres hverdag ser ud. På den måde kan vi nemlig arbejde på forbedringer på tværs af hele kæden til glæde for både vores medarbejdere og kunder, siger Kasper Bachmann Jørgensen, som er salgsdirektør i Netto i Danmark. 
 

Opdateret 1. mar 2023