SPØRGSMÅL OG SVAR

This describes the image

HER FINDER DU SVAR PÅ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL TIL ABONNEMENT PÅ DAGLIGVAREHANDLEN.

Hvordan ændrer jeg adresse eller mail tilknyttet mit abonnement?
Send en mail til adm@dmedia.dk eller kontakt os på tlf. 86 15 80 11, så sørger vi for at opdatere oplysningerne.

Hvordan bruger jeg digital adgang?
Som abonnent med digital adgang har du mulighed for at logge på siden dagligvarehandlen.dk med din mailadresse og selvvalgte adgangskode.

Jeg har glemt min adgangskode - hvad gør jeg?
Via "Log ind"-knappen i øverste højre hjørne på dagligvarehandlen.dk har du mulighed for at trykke "Glemt/mangler din adgangskode?" og kan herefter sætte en ny kode.

Hvordan ændrer jeg min adgangskode?
Følg samme procedure som beskrevet oven for under punktet "Jeg har glemt min adgangskode - hvad gør jeg?"

Hvordan køber jeg abonnement?
Du kan købe et digitalt abonnement på Dagligvarehandlen her på sitet via dette LINK. Vil du gerne lige prøve det af først for at se, om det er noget for dig, kan du helt uforpligtende bestille 4 ugers gratis prøveabonnement HER. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive til os på adm@dhmedia.dk eller ringe på 86 15 80 11, så hjælper vi dig i gang.

Hvornår udkommer Dagligvarehandlen?
Dagligvarehandlen udkommer hver 14. dag (lige uger) som e-avis onsdag eftermiddag og til kombi-abonnenter desuden som trykt avis om fredagen. Dagligvarehandlen udkommer ikke i uge 28, 30 og 52 i 2022.

Hvordan tilmelder jeg mig nyhedsbrevet?
Du tilmelder dig nemt vores daglige nyhedsbrev og Breaking News på dagligvarehandlen.dk via link i menuen i øverste højre hjørne eller via boks nederst på sitet. 

Hvordan får jeg adgang til app'en?
Som abonnent med digital adgang kan du med fordel hente vores nyhedsapp, som er tilgængelig både i App Store og Google Play. Søg "Dagligvarehandlen". Du logger ind med din mailadresse og selvvalgte adgangskode.

Hvordan får jeg adgang til e-avisen?
Som abonnent med digital adgang kan du tilgå e-avisen enten via dagligvarehandlen.dk eller via vores nyhedsapp. På hjemmesiden finder du link til e-avisen både i menuen i øverste højre hjørne samt i footer-menuen. For den bedste læseoplevelse på smartphone og tablet anbefaler vi, at du henter vores app enten i App Store eller Google Play. Søg "Dagligvarehandlen". Du logger ind med din mailadresse og selvvalgte adgangskode.

Hvor finder jeg abonnementsbetingelserne?
Du finder vores abonnementsbetingelser lige HER

Hvornår træder mit abonnement i kraft?
Når du tegner et digitalt abonnement på Dagligvarehandlen, bliver du oprettet med det samme og har straks efter bestilling fuld adgang til artikler og e-avis på dagligvarehandlen.dk. Du logger ind med din mailadresse og selvvalgte adgangskode.

Kan jeg få avisen på print?
Ja, hvis du har kombi-abonnement, modtager du også den trykte udgave af avisen hver 14. dag (fredag lige uger).

Hvordan ændrer jeg fakturamodtager?
Hvis der er ændringer til fakturamodtager (adresse, attentionnavn, mail, EAN), bedes du sende en mail til os på adm@dhmedia.dk eller ringe til os på telefon 86 15 80 11.

Kan jeg sætte mit abonnement på pause?
Nej, vi har desværre ikke et setup, der gør det muligt at sætte abonnementet i bero for en periode.

Har jeg en bindingsperiode?
Abonnementer kan opsiges til udløb af indeværende betalingsperiode. Uanset opsigelse, er du som abonnent til enhver tid forpligtet til at betale for den periode, hvor du har haft abonnement.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Opsigelse af abonnement skal ske enten skriftligt til os på adm@dhmedia.dk eller telefonisk på tlf. 86 15 80 11.

Kan jeg overdrage mit abonnement til en anden?
Abonnementet kan til enhver tid overdrages til en kollega eller anden, hvis du for eksempel skifter job eller ikke længere er beskæftiget i dagligvarebranchen. Send blot en mail til adm@dhmedia.dk eller ring 86 15 80 11, så sørger vi for at få overflyttet abonnementet.

Mit spørgsmål og svar er ikke på denne liste - hvad gør jeg?
Skriv til os på adm@dhmedia.dk eller ring til kundeservice på tlf. 86 15 80 11. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mandag-torsdag kl. 8:00-16:00 og fredag kl. 8:00-15:30.