Rema 1000 åbner første butikker i Aldi-lokaler

Reitan 19. okt 2023 -
This describes the image
De tre købmand glæder sig til at komme i gang.  Foto: Rema 1000
  • De mange tomme Aldi-lokaler, som Rema 1000 overtog, er nu så småt klar til at åbne.

Rema 1000’s overtagelse af Aldis lokaler er en realitet. Den 30. november åbner nemlig to butikker på Sjælland i gamle Aldi-lokaler. 

Det drejer sig om lokationerne Skibby og Ringsted, hvor der i hver by før lå en Aldi. 

I Ringsted bliver det købmand Mathias Hartmann, der har drevet den anden Rema 1000 i Ringsted på Jyllandsgade. Mathias Hartmann bliver derfor købmand for en af de første butikker med Aldi-baggrund. 

- Jeg glæder mig helt vildt til at byde kunderne velkommen i butikken på Køgevej. Det er virkelig stort at få lov til at åbne den første Rema 1000 i lokalerne, vi har overtaget efter Aldi. Nu tager vi arbejdshandskerne på, og i løbet af de kommende seks uger vil vi ombygge og forvandle butikken til en Rema 1000, siger Mathias Hartmann.

I Skibby bliver det Brian Christensen, der ifølge pressemeddelelsen har ”en lang karriere i detailbranchen” bag sig. Også han glæder sig naturligvis til åbningen af den nye butik. 

Selvom der før lå en discountbutik i lokalerne, kræver det alligevel en omfattende ombygning, som nu er i gang. Nye kasselinjer, kølerum og nye kølemontrer er en del af processen. 

Ny butik i Brøndby Øster

Rema 1000 melder også om åbningen af en ny butik i Brøndby Øster, hvor det bliver Benny Broløs, der skal prøve sig som øverste chef i en butik, efter han kommer fra en stilling souschef i Rema 1000 på Kettevej i Hvidovre.

Han er dog ikke nogen uerfaren herre. Benny Broløs har over 30 års erfaring i faget, hvorfor han nu er klar til at stå i spidsen for en butik selv.

- Det er fantastisk at få lov til at åbne en ny butik. Der er så mange muligheder som selvstændig købmand - det er noget, jeg vil udnytte i forhold til at tilbyde mine kunder, hvad de har brug for og efterspørger. I vores butik skal enhver føle sig velkommen - det vil vi sørge for gennem høj kundeservice, siger Benny Broløs.

Med åbningen af de tre butikker er antallet af Rema 1000-butikker oppe på 370 i Danmark.

Opdateret 19. okt 2023