John Wagner indtræder i bestyrelsen i KFI Erhvervsdrivende Fond

Organisationer - Navne 7. feb 2023 -
This describes the image
Foto: DSK
  • Den tidligere adm. direktør i DSK afløser købmand Lisbeth Dalgaard i KFI's bestyrelse

Skrevet af: Søren Tougaard

KFI Erhvervsdrivende Fond foretager en ændring i bestyrelsen i forbindelse med generalforsamlingen i maj.

De Samvirkende Købmænd, DSK, har udpeget John Wagner som organisationens repræsentant i bestyrelsen for købmandsfonden. John Wagner, der for nyligt stoppede som adm. direktør for DSK, afløser købmand Lisbeth Dalgaard, der har siddet i KFI´s bestyrelse siden 2011.

Lisbeth Dalgaard er formand for Dansk Arbejdsgiverforening og stopper som købmand hos Meny Dalgaard i Hørsholm i foråret 2023.

- Lisbeth Dalgaard har i 12 år været et værdifuldt og skattet medlem af KFI´s bestyrelse, hvor hun med sin ”hands on” indsigt og viden har bidraget væsentligt til udviklingen af fonden, der i de senere år er kommet meget tættere på købmændene, siger Bo Rygaard, bestyrelsesformand i KFI.

Han glæder sig samtidig til at byde John Wagner velkommen i bestyrelsen.

- John Wagner kommer med en helt unik indsigt i købmændenes forhold og udfordringer. Den erfaring glæder vi os til at drage nytte af i den fortsatte udvikling af KFI, siger Bo Rygaard.

Dalgaard: Vi har forandret fonden

Lisbeth Dalgaard ser frem til at give stafetten videre:

- Timingen er helt rigtig, nu hvor jeg reelt forlader købmandsbranchen. Jeg har været med under hele transformationen af KFI fra et lukket ejendomsselskab til den moderne og aktivt uddelende fond, vi kender i dag. Jeg er virkelig stolt af at have været en vigtig del af det transformerende arbejde og vil gerne benytte lejligheden til at takke mine bestyrelseskolleger og hele organisationen i KFI for et rigtig godt samarbejde og ønsker KFI og købmændene held og lykke fremover.

KFI´s bestyrelse består af fire medlemmer. DI Fødevarer og Mærkevareleverandørerne (MLDK) udpeger hver et medlem til bestyrelsen, valgt for fire år. De Samvirkende Købmænd (DSK) udpeger et medlem for to år, mens det fjerde medlem udpeges af de tre øvrige medlemmer for fire år. 

Når skiftet er på plads består KFI's bestyrelse fremover af formand Bo Rygaard, næstformand Michael Christiansen, bestyrelsesmedlem Jesper Eigen Møller og bestyrelsesmedlem John Wagner.

Opdateret 7. feb 2023