Kommentar: Sidste udkald for at indstille en leder-stjerne

Øvrige 11. jun 2021 - 3 min læsetid
This describes the image
Vinderholdet ved Danish Retail Award 2020| Foto: Dansk Erhverv/Carsten Lundager|
  • Snart udløber indstillingsfristen for årets kandidater til den ærefulde Danish Retail Award 

Så er det nu, I skal til tasterne!

På mandag 14. juni er det nemlig sidste chance, hvis I vil give en kollega, som i den grad har fortjent det, muligheden for at være med i kapløbet om at blive en af tre vindere af årets udgave af den ærefulde pris, Danish Retail Award.

Coops nye topchef Kræn Østergaard Nielsen er bare en af mange, der i sin analyse af, hvor fokus skal rettes hen, har set det: Det er i det direkte kundemøde ude i butikkerne, at de helt afgørende slag slås i dagens skarpe konkurrence.

Hver dag, hver time. Enkelt, men sandt.

I den forbindelse retter vi scenelyset mod de kvinder og mænd, som står med ansvaret for, at det lykkes.

Rigtigt mange af jer kender sikkert en butiks- eller varehuschef, købmand eller uddeler, der bare har det ekstra gear, som løfter hele personalet og dermed butikken til et helt nyt niveau. Og den person kan sagtens være en potentiel kandidat til 2021-udgaven af Danish Retail Award, som Dagligvarehandlen har æren af at stå bag - i et samarbejde med Dansk Erhverv og erhvervsskole-giganten ZBC.

Sidste år gjorde dagligvarehandlen rent bord med tre ud af tre prisvindere: Købmand Max Skov Hansen fra Rema 1000 i Valby, Ronnie Borregaard, dengang købmand i Spar Teglholmen i København, og Tonny Drachmann Nielsen, på det tidspunkt varehuschef i Bilka i Vejle.

Vi kan lige så godt sige på forhånd, at det ikke er nok at gøre det godt i butikken. Der er næppe nogen butikschef her i landet, der ikke gør sit bedste for at udfylde den vigtige rolle. Mange opfylder kædens krav og mere til.

Men butikschefens egen indsats skal også være exceptionel på en måde, så resten af kæden gerne vil overtage ideerne, hvis han eller hun skal nå helt op i finalefeltet til årets reward.

Går alt efter planerne, bliver award’en til ”Danmarks bedste og mest nytænkende butiks- og varehuschefer” overrakt 8. oktober i de fornemme omgivelser på den gamle Børsen i København.

Æren ved at vinde prisen er naturligvis en værdifuld belønning i sig selv, men det stopper ikke der. For med prisen følger også en studietur til Dubai i marts 2022, hvor vinderholdet skal se på noget af det ypperste indenfor dagens detailhandel.

Hvor indstiller man så sin award-kandidat? Det gør man på https://danishretailaward.com/

 

Opdateret 11. jun 2021