Nybagt Michelin-stjerne gæster Foodexpo
Den aarhusianske Restaurant Substans er netop blevet hædret med en Michelin-stjerne, og til nordens største fødevaremesse, Foodexpo, flytter restauranten ind i MCH Messecenter Herning. Det sker som en pop-up-restaurant med økologisk Michelin-mad.
- Vi glæder os til at komme ud af de vante omgivelser til Foodexpo i Herning. Vi håber at kunne give gæsterne en god oplevelse af Substans i et helt andet postnummer. Vi vil gerne give de besøgende en smagsprøve på, hvad vi kan med gode danske økovarer, siger indehaver af Restaurant Substans, René Mammen.
Michelin-restauranten Substans findes i Øko-hallen Hal E, hvor de besøgende kan smage Michelin-mad fra det nydanske/franske gourmetkøkken med økologisk mad inspireret af årstiderne. Her vil restauranten dele ud af sin økologiske madglæde.
Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, afholdes for 7. gang i MCH Messecenter Herning 6.-8. marts 2016.
Til Foodexpo 2016 deltager mere end 450 udstillere og ca. 25.000 besøgende.