Ny uddannelse i at presse ny smag i juicen

17. feb 2017 -
This describes the image
ZBC i Roskilde er det eneste sted i landet, hvor man kan blive certificeret juicer. Foto: ZBC
Skrevet af: Henrik Denman

Friskpresset juice er blevet et stort hit blandt danskerne i de senere år med juicebarer og salg af juice i supermarkederne.

Nu lancerer ZBC en ny uddannelse, der giver mulighed for at kunne tilbyde kunderne en juiceoplevelse ud over det sædvanlige.

På ZBC tilbyder de nu en helt ny certificering, der skal give professionelle en mulighed for at lære, hvordan smag og teknikker kan tage juice op til et helt nyt niveau. ZBC i Roskilde er det eneste sted i landet, hvor man kan få den nye certificering.

Forløbet har fokus på smag og sensorik inden for juice og saft, hvor man lærer at anvende årstidens frugt og grønt til at tænke i helt nye juicebaner. Barer og butikker kan starte egen juiceproduktion og tilbyde gæsterne spændende og afbalancerede alkoholfrie drikke.

Underviserne er professionelle faglærere, der har fokus på konstant fornyelse.

- Certificeringen er en rigtig spændende mulighed for at imødekomme efterspørgslen efter gode alkoholfrie alternativer til øl, vin og drinks, siger faglærer Pelle Sohn i en pressemeddelelse.

Han har været med til at udvikle den nye certificering og er en af de to fagfolk, der skal undervise i juicekundskaber.

 

Opdateret 10. nov 2020

Vil du vide mere?