Normal klar til finsk indtog: Åbner en håndfuld butikker på én uge

Øvrige 23. feb 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Den specialiserede danske dicountkæde Normal åbner inden længe fem butikker i Finland. Dermed har kæden åbnet butikker i fem lande - uden for Danmark - på under fire år

Den danske discountkæde Normal gearer i disse dage op til at indtage det finske marked. Åbningen i Finland markerer samtidig Normals femte udenlandske marked og sjette i alt, hvis man tæller Danmark med. 

Foruden Danmark er Normal i dag til stede i Norge, Sverige, Holland og Frankrig. De første udenlandske butikker blev åbnet i Norge tilbage i september 2017. Finland bliver dermed det femte udenlandske marked på under fire år for kæden.

På Linkedin skriver Normal, at man lørdag (27. februar 2021) forventer at åbne den første finske butik i byen Espoo, mens man inden for én uge udvider med yderligere fire butikker i hovedstaden Helsinki og byen Tampere.

- Vi ser meget frem til at gøre vores entre i det nye marked og invitere kunderne inden for i butikkerne på tværs af landet i takt med, at vi udvider forretningen, lyder det blandt andet.

Normal driver i dag over 220 butikker i de eksisterende fem markeder. 

Opdateret 2. jun 2021

Vil du vide mere?