Elev fra Aarhus Business College løber med Fagprøvepris for fjerde år i træk

Øvrige 8. okt 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Dansk Erhverv
  • Matas-elev Johanne Bondgaard vandt førstepladsen i Detailhandlens Fagprøvepris 2021

Skrevet af: Søren Tougaard

Under temaet bæredygtighed modtog en tydeligt stolt Johanne Bondgaard, som har været elev hos Matas i Struer, førstepladsen i Detailhandlens Fagprøvepris 2021. Prisen bliver uddelt af Dansk Erhverv, HK Handel og HK Privat. 

Det er fjerde år i træk, at det er en elev fra Handelsfagskolen – Aarhus Business College, vinder fagprøveprisen.

Med prisen følger en præmie på 25.000 kr. og æren for at have afleveret årets bedst udførte fagprøve.

Andenpladsen og 20.000 kr. gik til Mikkel Per Christensen, der er udlært fra Sportmaster i Lyngby og elev fra Mommark – Business College Syd.

Tredjepladsen og de medfølgende 15.000 kr. gik til endnu en elev fra Aarhus Business College, nemlig Nicklas Elgaard Hansen. Han er udlært hos Kop & Kande i Års.

Uddannelsesdirektør på Handelsfagskolen – Aarhus Business College Rasmus Gundelach:

- Jeg er stolt, hver gang vi vinder priser på vores uddannelser. Det er et synligt tegn på den høje standard og kvalitet, vi ønsker i vores undervisning, og et skulderklap til vores undervisere og ikke mindst elever for at efterleve dette. At vi så i år tager førstepladsen for fjerde år i træk, og igen er placeret top tre med mere end én elev, gør mig ikke mindre stolt, siger han.

Inden for Handelsuddannelsen løb Mia Rødvig Olesen, udlært fra Kyocera Unitomerco Tooling, med førstepladsen og den medfølgende præmie på 25.000 kr. Pernille Dooleweerdt Jensen, udlært hos Selected Bestseller fik en flot andenplads og 20.000 kroner. Endelig gik tredjepladsen og 15.000 kr. til Mohamed Mashaly, der er udlært hos Reitan Distribution.

Detailhandelens Fagprøvepris blev stiftet af Dansk Erhverv og Dansk Principalforening i 1999 for at hædre de bedste elever i detailhandelen. Årets udgave af prisen er den 24. af slagsen. 

 

Opdateret 11. okt 2021