Sales Manager / Trader – Mejeriprodukter

Foodjob Nordic søger en Sales Manager / Trader til Fayrefield Foods. Igennem 25 år har Fayrefield Foods stået for salg og produktion af mælkepulver og mejeriingredienser, og i dag markedsføres desuden ost og smør til både industri og foodservice. Hovedsædet er i Food Innovation House i Vejle, mens der er produktions- og lagerfaciliteter i både Nordjylland og på Fyn. Virksomheden opererer langt overvejende internationalt og er til stede oversøisk via handelskontorer og partnere.

Fayrefield Foods omsætter for ca. 1,3 mia. DKK og har 60 medarbejdere. Du kan læse mere om virksomheden på www.fayrefield.dk.

Stillingen
Med reference til salgsdirektøren indgår du i arbejdet med salg af mælkebaserede ingredienser/funktionelle blandinger samt ost og smør. Du får ansvaret for dit eget salgsbudget og et markedsansvar som potentielt omfatter afsætning til både Mellemøsten, Asien og Europa. Det indebærer bl.a. følgende:

  • Opbygning og udvikling af salg til både fødevareindustrien og til foodservice
  • Håndtering af kundeforespørgsler
  • Pleje af kunderelationer gennem kundebesøg m.m.
  • Kontakt til leverandører og indkøb af produkter
  • Mapping af markeder og medvirken i udarbejdelse af salgsplaner
  • Deltagelse i messer og andre brancherelaterede aktiviteter

En stor del af kontakten til kunder og leverandører foregår via telefon og e-mail, mens du også løbende plejer din relationer ved at møde dem direkte. Rejseaktivitet 40-60 dage om året må således påregnes. I det daglige har du base på Fayrefield Foods’ kontor i Food Innovation House i Vejle, hvor du bliver en del af et salgsteam med 10 kolleger.

Du tilbydes en stilling med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed i vækst samt gode ansættelsesvilkår (konkurrencedygtig grundløn, attraktiv bonusordning, pension m.m.).

Din profil
Ideelt har erfaring med B2B-salg i mejeribranchen, men det kan også være, at du har solgt andre commodities eller ingredienser til relevante international fødevaremarkeder og kundesegmenter.

Du er stærk i det relationelle salg og har qua dit markedskendskab også en god forståelse for håndteringen af de forskellige interessenter i markedet. Teknisk mejeriforståelse vil være en fordel men er ikke en nødvendighed.

Du begår dig ubesværet i både den mundtlige og den skriftlige kommunikation på både dansk og engelsk, og du taler gerne et tredje sprog (Tysk, Spansk eller Fransk). Du er samtidig vant til at bruge gængse IT-værktøjer i det daglige.

Som person trives du med at være en del af et team, og du deler gerne ud af din viden og din energi. Endelig er du ”købmand”, og du motiveres af at skabe win-win-situationer i markedet.

Yderligere information og ansøgning
Senior Advisor & Partner Martin Guldsø Alsted, Foodjob Nordic, tel. +45 2917 1009, email: mga@foodjobnordic.com kan desuden kontaktes for yderligere information om stillingen.

Ansøgninger vurderes løbende, og stillingen vil blive besat, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Sales Manager / Trader – Mejeriprodukter

Tiltrædelse:
19 maj 2023

Virksomhed:
Fayrefield Foods

Arbejdssted:

Lysholt Allé 3, 2
7100 Vejle

Oprettet:
19 April 2023

ANSØG STILLING