Nemlig.com sigter efter 1000 nye medarbejdere i 2020

Nemlig.Com 26. okt 2020 -
2 min læsetid
This describes the image
Nemlig.com med stifter og adm. direktør Stefan Plenge i spidsen havde et ekstraordinært travlt 22 på grund af coronasituationen, og væksten ventes at fortsætte. Foto: Peter Hartley
Skrevet af: Søren Tougaard

På baggrund af regeringens nye retningslinjer med bl.a. påbud om mundbind i supermarkeder stiger efterspørgslen kraftigt hos Danmarks førende onlinesupermarked, Nemlig.com.

Alene fredag aften lige efter pressemødet med statsminister Mette Frederiksen, var der over 400 pct. flere besøgende på onlinesupermarkedets hjemmeside og app sammenlignet med samme tidspunkt sidste år.

Derfor skruer Nemlig.com nu yderligere op for rekrutteringen af nye medarbejdere.

- Vi oplever en kæmpe efterspørgsel for at købe sine dagligvarer på Nemlig.com, da vores kunder kan sidde hjemme og handle alt det, de har behov for, hvilket skaber stor tryghed for mange mennesker. For at imødekomme denne store efterspørgsel, går vi nu efter at ansætte yderligere 200 medarbejdere i november måned. Alt tyder lige nu på, at den store efterspørgsel kommer til at fortsætte i flere måneder frem, og derfor vil vi med stor sandsynlighed også ansætte mange nye medarbejdere i december måned, hvilket kommer til at bringe os meget tæt på 1.000 nye medarbejdere her i 2020, udtaler Stefan Plenge, adm. direktør i Nemlig.com, i en pressemeddelelse.

Virksomheden er målt på omsætning fordoblet i størrelse sammenlignet med samme periode sidste år, og den vækst forventes at blive øget hen over resten af året.

- I sidste uge oplevede vi på ny at servicere det højeste antal kunder nogensinde, og i dag mandag bliver den største ordredag nogensinde i Nemlig.coms historie. Så efterspørgslen er meget stor. Heldigvis er vi lykkedes med at udvide forretningen for at kunne hjælpe så mange som muligt. Vi pakker og leverer bl.a. dagligvarer og måltidskasser døgnet rundt alle ugens syv dage, siger Stefan Plenge.

Regnskab på trapperne

I det seneste regnskab for 2018/2019, der løb frem til udgangen af juli, voksede Nemlig.coms bundlinje med hele 269 mio. kr. til 1,44 mia. kr., mens underskuddet skrumpede med få millioner kr. og udviste et minus på 52 mio. kr.

Selskabet, der har Bestseller-rigmanden Anders Holch Povlsen som majoritetsejer med en ejerandel på 67,45 pct., ventes snart at præsentere et nyt regnskab.

Her bliver det spændende at se, om Nemlig.com runder milepælen på 2 mia. kr. efter imponerende vækstrater, lige siden coronaens ankomst hertil landet.

Længe før coronapandemien, varslede ledelsen, at virksomheden også ville komme ud med et underskud i 2019/20.

 

Opdateret 13. jan

DH Food Professional banner