Nemlig.com bygger nyt distributionscenter ved Aarhus

Nemlig.Com 11. jan 2021 -
2 min læsetid
This describes the image
Nemlig.com med stifter og adm. direktør Stefan Plenge i spidsen havde et ekstraordinært travlt 2020 på grund af coronasituationen, og væksten ventes at fortsætte. Peter Hartley
  • Onlinesupermarkedet tager nu første spadestik til et stort distributionscenter ved Aarhus, der vil skabe over 1.000 nye arbejdspladser og koster et trecifret millionbeløb 

Skrevet af: Søren Tougaard

Onlinesupermarkedet Nemlig.com tager nu hul på virksomhedens største enkeltstående investering – opførelsen af et stort distributionscenter på over 30.000 kvm ved Aarhus.

Nemlig.com’s leveringsområde dækker i dag 84 pct. af de danske husstande, og alle varer pakkes fra virksomhedens ene distributionscenter i Københavnsområdet.

Investeringen i det nye distributionscenter i Vestdanmark handler derfor om at kunne tilbyde en endnu bedre service til de mange fynboer og jyder, der handler hos Nemlig.com.

- Det er fantastisk, at vi nu kan annoncere denne store nyhed til glæde for vores mange loyale kunder i Vestdanmark, der nu kan se frem til en endnu bedre service i form af hurtigere levering, ligesom at de får langt flere leveringsintervaller at vælge mellem i alle døgnets timer, siger Stefan Plenge, der er stifter og adm. direktør i Nemlig.com.

Skaber over 1.000 nye arbejdspladser

Den samlede pris for opførelsen og indretningen af det nye topmoderne distributionscenter i Aarhus er ikke offentlig, men der er tale om et stort trecifret millionbeløb.

Distributionscenteret bliver indrettet med bl.a. køle- og frostrum, så alle typer af dagligvarer kan pakkes og leveres direkte til kunderne fra det nye center med kort tid fra bestilling til levering.

Der er også tænkt på bæredygtigheden i det nye byggeri. Blandt andet vil det nye distributionscenter blive drevet af 100 pct. solenergi, hvilket er med til at understøtte onlinesupermarkedets vision om at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked.

- Med denne investering forventer vi at skabe over 1.000 nye arbejdspladser i Østjylland indenfor lager og pakning samt specialister indenfor IT, kategori og HR. Vi går derfor allerede nu i gang med rekrutteringen af særligt lederne og specialisterne, så vi er klar til åbningen af distributionscenteret i 2022, siger Stefan Plenge.

Opdateret 15. jan

DH Food Professional banner