Medie: Nemlig-direktør afviser Amazon-lignende forhold

Nemlig.Com 15. apr 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Henrik Frydkjær
  • Debatten om arbejdsforholdene hos Nemlig.com har taget en forkert drejning, mener Stefan Plenge, der fortsat afviser kritikken

Skrevet af: Søren Tougaard

Onlinesupermarkedet Nemlig.com står trods massiv vækst midt i selskabets værste krise nogensinde.

Årsagen er den senere tids kritiske historier i Dagbladet Politiken, hvor både nuværende og tidligere medarbejdere angriber Nemlig.com for en række kritisable arbejdsforhold på logistikcentret i Brøndby. 

I orkanens øje står stifter, medejer og adm. direktør Stefan Plenge.

Han har tidligere afvist at stille op til interview til Politiken, men nu tager han for første gang bladet fra munden ovenpå de seneste dages voldsomme kritik. Det sker til Finans.     

- Jeg synes, det er voldsomt, at vi bliver hængt ud som en virksomhed med Amazon-lignende forhold. Det har vi på ingen måde. Det kan jeg virkelig afvise. Debatten har taget en meget forkert drejning, siger Stefan Plenge til mediet. 

Stridende parter i dialog

Han har i en tidligere pressemeddelelse afvist, at medarbejdere på logistikcenteret i Brøndby bliver overvåget, og hverken har tid til pauser eller toiletbesøg på grund af tidskrav. 

Stefan Plenge har kaldt sagen for en smædekampagne fra 3F's side, alt mens fagforeningen har kritiseret Nemlig.coms direktør for at løbe fra sit ansvar.

Pt. har de stridende parter taget hul på en række møder, hvor de har to uger til at finde løsningsforslag, der blandt andet skal forbedre arbejdsmiljøet på lageret i Brøndby.    

Stefan Plenge siger til Finans, at han er overbevist om, at Nemlig.com kommer styrket ud af krisen. 

Opdateret 15. apr 2021