Madspildsprofil stopper

Miljø 11. jan 2024 -
This describes the image
Foto: Flemming Effersøe
  • Heidi Boye forlader Too Good To Go efter fem år som landedirektør

Efter knapt fem år som landedirektør i Too Good To Go har Heidi Boye besluttet at jagte nye udfordringer. 

Det er en madspildsprofil, som for nylig blev udpeget til bestyrelsesmedlem i regeringens madspildstænketank, der nu forlader scenen efter at have været med til at redde 16 mio. måltider i Danmark via den danskudviklede madspildsapp Too Good To Go.

Heidi Boye har gennem sit job som landechef i Too Good To Go været i tæt samarbejde med bl.a. FødevareBanken, Stop Spild Lokalt, JunkFood CPH, Arla Fonden, ONE\THIRD og Madkulturen.

- Det har været en utrolig rejse i en social impact-virksomhed i rivende vækst. Vi er gået fra at være en lovende start-up med store ambitioner til at bekæmpe madspild sammen med stort hele den danske detailbranche og 2,9 mio. danske brugere, skriver Heidi Boye på Linkedin.

Fødevareminister Jacob Jensen (V) kunne i november i fjor udpege ny formand og ny bestyrelse, så madspildstanken ONE\THIRD kunne fortsætte kampen mod madspild.

Den nye bestyrelsesformand blev Louise Gade, som er med i topledelsen hos Salling Group, hvor hun er HR og CSR-direktør. Foruden Louise Gade som formand blev bestyrelsen sammensat med følgende personer:  Flemming Nør-Pedersen, L&F/FødevareBanken, Heidi Boye, Too Good To Go, Karin Beukel, Agrain, Kristoffer Lykke-Olesen, ISS, Laura Have Hoffmann, Tænketanken Frej og Rasmus Erichsen, Stop Spild Lokalt.
 

Opdateret 12. jan 2024