Ny Løvbjerg-formand med fortid i Expert og Bilka

Løvbjerg 4. aug 2023 -
This describes the image
Lars Christensen er ny formand for Løvbjerg Supermarked. Privatfoto
  • Tidligere Bilka-chef skal finde en ny adm. direktør for Løvbjerg Supermarked

Mere end 21 år som topchef i Bilka-varehuse, heraf syv år som adm. direktør for Bilka, blev det for Lars Christensen, 64 år, inden han i 2009 blev adm. direktør for Expert Danmark og senere blev CEO for Expert Nordic A/S.

Nu er Lars Christensen valgt som ny formand for bestyrelsen i Løvbjerg Supermarked, hvor han hidtil har været medlem af bestyrelsen siden 2018.

Lars Christensen beskæftiger sig i dag med bestyrelsesposter, udover at være ny formand for Løvbjerg Supermarked, er han også bestyrelsesformand for OL Beslag A/S i Silkeborg.

Desuden har han været selvstændig erhvervsdrivende.

For fem år siden flyttede familien til en landbrugsejendom ved Norsminde Fjord syd for Aarhus.

Den tidligere formand for Løvbjerg, den 76-årige Erik Schou, har også haft en fortid som varehusdirektør i Bilka.

Som en af sin første opgaver som formand, skal Lars Christensen ansætte en ny adm. direktør, da Jesper Due, der var adm. direktør gennem de seneste 10 år, er stoppet for at tiltræde et nyt job som viceadm. direktør i lavpriskæden Normal.

Løvbjerg har i samarbejde med konsulentfirmaet Unique Human Capital før sommerferien igangsat processen med at finde en ny topchef til Løvbjerg, der får til opgave at videreudvikle supermarkedskæden, der i dag tæller 16 butikker fordelt med 15 i Jylland og én enkelt på Fyn.

 

Opdateret 7. aug 2023