Løvbjerg rykker ind i Frederikshavn

Løvbjerg 29. apr 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Den familieejede kæde åbner butik nummer 16 om et års tid

Næste år slår den korte supermarkedskæde Løvbjerg dørene op til en splinterny butik. Hvis alt går efter planen, kommer butikken til at åbne i foråret 2022. Den bliver nabo til Meny-butikken på Hjørringvej.

- Vi er ekstremt glade for, at vi kommer til Frederikshavn. Frederikshavn er en drømmeplacering for os. Vi synes selv, at vores koncept passer enormt godt ind i byen. Vi tilbyder kunderne en super god kombination af høj ferskvarekvalitet og slagtervarer – og super skarpe tilbud og lave priser. Den kombination synes vi mangler i byen, så vi er sikre på, at vi kan supplere byens eksisterende supermarkeder godt, siger adm. direktør Jesper Due.

Han har tidligere fortalt, at kæden var på vej med en butik i Esbjerg. Den åbner i 2023.

Butikken i Frederikshavn bliver den første nye Løvbjerg-butik i flere end 10 år. Sidst Løvbjerg åbnede et nyt supermarked var i 2011 i Fredericia.

- Vi har længe ønsket at åbne flere butikker, men den helt rigtige placering skal være der. Det synes vi, at vi har fundet i Frederikshavn, siger Jesper Due.

Løvbjerg-kæden har rødder tilbage til 1920’erne. Virksomheden er i dag ejet af brødrene Erik og Jan Løvbjerg.

Kæden omsatte i 2020 for 1,24 mia. kr. uden moms – det er en vækst på knap 18 pct. i forhold til 2019. Overskuddet blev tredoblet til 32,3 mio. kr. efter skat.

Opdateret 29. apr 2021