Løvbjerg er nomineret til prestigefyldt pris

Løvbjerg 25. okt 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Slagter- delikatesse har høj prioritet i Løvbjerg-kæden  Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Den familieejede supermarkedskæde er med i opløbet til EY Entrepreneur Of The Year 2021

Skrevet af: Søren Tougaard

EY Entrepreneur Of The Year, der uddeles af revisions- og konsulentvirksomheden Ernst & Young, er en af de mest anerkendte priser i dansk erhvervsliv. 

Og i år er Løvbjerg med 15 discountsupermarkeder, heraf 14 i Jylland og et enkelt i Odense, med i kampen om den eftertragtede pris i hovedkonkurrencen.

- Fedt at Løvbjerg kan blive nomineret til EY's Entrepreneur Of The Year 2021, lyder det fra Løvbjergs adm. direktør Jesper Due på Linkedin. 

Sidste år tredoblede Løvbjerg sit overskud til lidt over 32 mio. kr. EY's vækstskaberpris fokuserer dog på mere end evnen til at skabe økonomisk vækst.

I arbejdet med at finde årets vækstskaber lægges lige så stor vægt på entrepreneurens rolle, værdier og ledelse – og ikke mindst det samfundsmæssige engagement.     

- Strukturen er flad, og hvert af supermarkederne er i høj grad selvstyrende. Der er et stort fokus på trivsel og arbejdsglæde hos alle medarbejdere. Løvbjerg ønsker at væksten i virksomheden skal gå hånd i hånd med arbejdsglæden. Der fokuseres på, at hele organisationen følger en fælles udvikling, men også med en organisationen, der kan bevare sin fleksibilitet og lokale præg ved at lægge et stort ansvar ud til den enkelte købmand, lyder det fra Niels Ove-Mølhave, manager i EY Horsens, om begrundelsen for at nominere Løvbjerg til prisen. 

Endnu er vejen til prisen brolagt med forhindringer. Første skal Løvbjerg gå videre fra regionskonkurrencen, der finder sted den 30. november.  

Opdateret 26. okt 2021

Vil du vide mere?