DAVA Foods køber tysk samarbejdspartner

Leverandører 1. feb 2023 -
This describes the image
Foto: DAVA Foods
  • Med overtagelsen af aktiverne i Pumperlgsund ønsker DAVA Foods at servicere de tyske kunder direkte under DAVA-brandet.

Skrevet af: Søren Tougaard

DAVA Foods har i mange år leveret private label produkter til tyske Pumperlgsund, der har flere tyske og østrigske detailkæder som kunder og onlinesalg via Amazon. 

Med opkøbet af Pumperlgsund ønsker DAVA Foods at servicere de tyske kunder direkte under DAVA-brandet.

I en overgangsperiode vil produkterne forblive under Pumperlgsund navnet, da det er det brand, som de tyskere forbrugere kender. Overgangen til DAVA brandet vil ske gradvis, men strategien er klar, fortæller eksport & foodservice-direktør Jens Madsen:

Med overtagelsen af Pumperlgsund får vi en unik mulighed for at udbrede DAVA-brandet og vores produkter på Pumperlgsunds platforme, som allerede er kendte og godt besøgte af mange tyske forbrugere, siger han

Pumperlgsund har et bredt produktsortiment af æggebaserede og proteinholdige produkter. Dermed supplerer det DAVA Foods’produktportefølje, og det giver selskabet en unik mulighed for at øge salgsaktiviteterne i Tyskland.

- Pumperlgsund er en innovativ virksomhed med spændende produkter og gode kunderelationer, og det er en forretning som vil passe godt til DAVA Foods strategi om øget fokus på forædlede fødevarer, siger DAVA Foods’ adm. direktør Ivan Noes.

Overtagelsen sker 1. februar 2023.

Opdateret 1. feb 2023