Dagrofa Foodservice henter ny markedschef hos Stryhns

Leverandører - Navne 2. mar 2023 -
This describes the image
Privatfoto
  • Nabil Habhabi er pr. 1. marts tiltrådt som ny markedschef i Dagrofa Foodservice

Nabil Habhabi er pr. 1. marts tiltrådt som ny markedschef i Dagrofa Foodservice, der er en af landets største totalleverandører til foodservicesektoren i Danmark. Dagrofa Foodservice har især fokus på hoteller og kantiner. 

Tidligere har Nabil Habhabi været ansat som salgschef i Dansk Cater i perioden 2014-2021, hvor han var ansvarlig for virksomhedens private storkunder og kædekunder på landsplan. Derudover har Nabil Habhabi også erfaring fra Inco Danmark (Cash & Carry), hvor han bl.a. har været key account manager og salgskonsulent. 

Den nye markedschef kommer derfor med en stor mængde relevant erfaring i bagagen, og det glæder Niels Miles Frandsen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice:

- Nabil er en utrolig spændende profil, og han er gennem sine tidligere ansættelser allerede et kendt og vellidt ansigt i branchen. Vores storkunder og nationale kædekunder betyder rigtig meget for os i Dagrofa Foodservice, og jeg er overbevist om, at vi med Nabil på holdet kommer til at styrke vores position i markedet. Han er troværdig, arbejder struktureret og er dygtig til at navigere i kompleksiteten i foodservicebranchen, og det kommer helt sikkert Dagrofa Foodservice og vores kunder til gavn.

Nabil Habhabi selv glæder sig over, at han nu er blevet en del af Dagrofa Foodservice: 

- Dagrofa Foodservice har udstukket en spændende strategi. Den betyder bl.a., at virksomheden skal være en endnu mere attraktiv samarbejdspartner for hoteller, kantineoperatører og landsdækkende restaurantkæder, så de kan give deres gæster nogle endnu bedre spiseoplevelser. Vejen dertil går eksempelvis gennem en endnu tættere dialog med industriens leverandører. Den udvikling vil jeg gerne være en del af og bidrage til med udgangspunkt i mine mange års erfaring fra foodservicebranchen.

Nabil Habhabi kommer fra senest fra en position som key account manager hos Stryhns Gruppen, hvor han bl.a. stod for at relancere virksomhedens profil i forhold til foodservicebranchen. 

Han overtager ansvaret for storkunder hos Dagrofa Foodservice efter, at storkundechef Lonni Brun Løvgreen for nylig har skiftet ansvarsområde, så hun fremadrettet dedikerer al sin tid til at stå i spidsen for udviklingen af virksomhedens nye kundecenter.
 

Opdateret 2. mar 2023