Carlsberg Group udnævner ny finansdirektør

Leverandører - Navne 30. sep 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Carlsberg
  • Svenske Ulrica Fearn tiltræder 1. januar i Carlsberg som finansdirektør og medlem af direktionen

I juni meddelte Carlsberg, at finansdirektør Heine Dalsgaard havde valgt at fratræde sin stilling efter seks år i Carlsberg.

Nu har gigantbryggeriet fundet hans afløser. Det er svenske Ulrica Fearn, der tiltræder 1. januar 2023.

Hun kommer med stærk international finansiel erfaring fra flere ledende stillinger i globale virksomheder og industrier, senest som CFO for Equinor, Norge. Før det har hun 19 års erfaring i drikkevarebranchen, skriver Carlsberg i en pressemeddelelse.

- Jeg er meget glad for at byde Ulrica velkommen til Carlsberg. Hun kommer med en stærk track record og omfattende finansiel erfaring fra førende globale virksomheder, herunder inden for drikkevarekategorien. Ulrica vil tilføre Carlsberg en kombination af fremragende kommercielle akkreditiver og en medarbejdercentreret ledelsesstil. Hun er den rette person til at fortsætte vores disciplinerede præstationsledelseskultur, siger CEO Cees ’t Hart.

Ulrica Fearn ser frem til at blive en del af Carlsberg Group:

- Carlsberg er en virkelig ikonisk multinational virksomhed med et stærkt formål. Virksomheden har en stolt historie og arv, sammen med værdierne om at give tilbage til samfundet gennem Carlsbergfondet. Disse ting, kombineret med en stærk position og muligheder for fremtiden, gør det til en spændende tid at komme til Carlsberg, siger Ulrica Fearn.

Opdateret 30. sep 2022