Bornholms Mosteri får ny direktør fra egne rækker

Leverandører - Navne 16. maj 2023 -
This describes the image
Den nye adm. direktør for Bornholms Mosteri er er født og opvokset i Aarhus, men bor i dag i Svaneke med sin mand og 2 børn. Har en Bachelor i Entrepreneurship og kommer senest fra stillinger som seniorindkøber i Heimstaden samt udbuds-og indkøbskonsulent i Bornholms Regionskommune.  Foto: Bornholms Mosteri
  • Josephine Senger Svendsen tiltræder som ny adm. direktør for Bornholms Mosteri. Hun er erstatter Nicklas Selmer Rathje

Nicklas Selmer Rathje fratræder den 15. maj sin stilling som adm. direktør efter gensidig aftale med bestyrelsen, da det at stå i spidsen for mosteriet på Bornholm ikke længere er foreneligt med at bo og have sin familie i København.

Bestyrelsen har fuld forståelse for Nicklas’ beslutning, og takker ham for hans indsats, nytænkning og optimering, som sidste år resulterede i, at Bornholms Mosteri fik vendt et underskud til overskud.  

Bestyrelsen har valgt at finde sin nye direktør, Josephine Senger Svendsen, i egne rækker.

- Josephine har været en del af Bornholms Mosteri i et år, og har gjort et rigtig godt arbejde. Hun kommer med erfaring som selvstændig samt flere års erfaring indenfor indkøbs- og økonomistyring, og er dermed den helt rigtige profil til at føre mosteriets mange udviklingsprojekter i mål over de kommende år, siger Filip Lau, bestyrelsesformand. 

Netop nu er mosteriet ved at få udskiftet sit mere end 20 år gamle tappeudstyr med en moderne og tidssvarende tappelinje, der kræver væsentlig lavere vand- og energiforbrug pr. produceret enhed. Udover at det flugter med strategien om at blive mere bæredygtig, kan det nye udstyr samtidig give for mulighed for karbonering og dermed et sortiment med kulsyre.

Ejerkredsen bag Bornholms Mosteri består af Filip Lau, August Lund, Ocean Prawns A/S, Insepa A/S, Den Sociale Kapitalfond og Lars Nørby Johansen. 

Opdateret 16. maj 2023