Rekordstor søgning på tilbudsapp

Kundeloyalitet 29. mar 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
  • Tilbudsjagten er på højde med juletiden, lyder det fra en online tilbudsavis

Prisstigninger på fødevarer får nu endnu flere danskere til at gå på tilbudsjagt via eTilbudsavisen, som er et online søgeværktøj.

App'en har ifølge Finans.dk over de seneste måneder oplevet stor tilgang i antallet af søgninger og brugere på appen. Ved hvert besøg på tilbudsapp’en søger brugerne i dag efter 10 pct. flere varer end sidste år.

- Folk vil gerne leve så lækkert som muligt for få penge, siger direktøren bag tilbudsavisen, Morten Bo Rønsholdt til Finans.dk.

Sidste uge søgte 577.000 på specifikke tilbudsvarer. Det er ifølge Finans.dk rekordhøjt og på højde med tilbudsjagten i juletiden, hvor der blev søgt 609.000 gange.

Ifølge en ny analyse, som Aldi Danmark har fået gennemført af analyseinstituttet YouGov, er det nu 57 pct. af forbrugerne, som går målrettet efter tilbudsvarer, spotvarer eller varer, hvor de får mere for pengene. Og 54 pct. ser nu mere på prisen, når de handler.

Undersøgelsen er foretaget, før Rusland invaderede Ukraine, men alt tyder på, at krigen kun vil sætte yderligere fart i inflationen.

 

Opdateret 29. mar 2022