Røveri mod Coop 365-butik i Odense

Kriminalitet 7. feb 2022 - 1 min læsetid
This describes the image
| Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand|
  • Inden for en uge er der begået to væbnede røverier mod dagligvarebutikker i Odense- og Aarhus-området. 

Skrevet af: Søren Tougaard

Der bliver begået færre og færre røverier mod butikker og servicestationer. Sidste år var antallet 299 mod hele 1162 røverier i 2009, men de voldsomme episoder er langt fra et overstået kapitel for dagligvarehandlens ansatte. 

Søndag aften kl. 20.29 blev Coop 365 i Odense-bydelen Hjallelse udsat for et røveri, bekræfter vagtchef Henrik Krøjgaard fra Fyns Politi overfor Ekstra Bladet

Gerningsmanden truede personalet med en pistol, hvorefter han cyklede fra stedet. Gerningsmanden var maskeret med en rød strikhue og beskrives som 170-175 cm høj og tynd. 

Poltiet har talt med personalet og kunder til det voldsomme optrin i butikken, men kan ikke fortælle mere omkring røverens udbytte. Han efterlyses lige nu af politiet.  

I sidste uge blev der begået et røveri mod en Rema 1000 i Aarhus-forstaden Tranbjerg. Her blev personalet truet med en kniv. 

I første omgang anholdt politiet en 25-årig mand, der viste sig ikke at være gerningsmanden. 

Efter et tip kom politiet på sporet af røveren, en 29-årig mand, der blev anholdt på Fyn. Et døgn efter fik han en straksdom på fem måneders ubetinget fængsel. 

 

 

Opdateret 7. feb 2022