Leverandørtræf i Dagrofa satte fokus på klima og bæredygtighed

Dagrofa 25. aug 2023 -
This describes the image
Foto: Dagrofa
  • Dagrofa kårer Merrild Lavazza og Dava Foods til årets mest værdifulde samarbejdspartnere ved stort awardshow

Dagligvarekoncernen Dagrofa samlede torsdag aften i Odense mere end 600 repræsentanter fra deres leverandører. 

På scenen i Odense Congress Center var der paneldebat om klima og bæredygtighed samt et stort awardshow.

- Vi gjorde status på vores løbende forhandlingsmodel med leverandørerne, som jeg synes, får rigtig god feedback – og som ikke mindst leverer fælles resultater, skriver koncernchef Thomas Pietrangeli, Dagrofa, efterfølgende på Linkedin.

Forud for leverandørtræffet bragte Dagligarehandlen.dk nyheden om, at over 40 pct. af Dagrofas leverandører er med i en ny kontraktmodel, hvor parterne løbende tilpasser aftalen. Inden nytår er forventningen, at otte af ti leverandøraftaler er omstillet til løbende forhandlinger

- Jeg fortalte om vores perspektiv på markedsudviklingen og hvorfor jeg mener, at vi står stærkt rustet til fremtiden. Vi havde naturligvis også en snak om vores fælles mål og øget forbrugertillid samt håndtering af inflationen, siger Thomas Pietrangeli.

Tæt relation til leverandører

Michael Christensen, som er kategoridirektør i Dagrofa, uddyber:

- Vi vil gerne sætte fokus på vigtigheden af en tæt relation til vores leverandører, fordi det har afgørende betydning for, at vi sammen er i stand til at skabe større værdi for både vores kunder i både detail og foodservice. Formålet med vores awardshow er grundlæggende at hylde nogle af de leverandører, som det seneste år har ydet en ekstraordinær indsats til gavn for os og for vores kunder, siger Michael Christensen.

Merrild Lavazza og Dava Foods vinder priserne i kategorien ”’Mest værdifulde samarbejdspartner”, som er en pris, der uddeles til leverandører, som er særligt gode til at støtte op om fælles initiativer, og som hjælper til med at skabe madoplevelser i særklasse.

Merrild Lavazza løb med sejren på detailsiden for virksomhedens rolle i at udvikle en af de mest ambitiøse kategoriprojekter, som udover et nyt in-store setup i Menys butikker også består af flere digitale tiltag som f.eks. e-learning og et stort online kaffeunivers.

Som ”’Mest værdifulde samarbejdspartner” inden for foodservicesegmentet blev Dava Foods kåret for altid at være en loyal leverandør, som løbende kommer med nyskabende idéer inden for produktinnovation, sortimentsudvikling og plantebaserede middagsløsninger. Derudover har Dava Foods bidraget til udviklingen af nye digitale løsninger til Dagrofa Foodservices’ kunder.
 

Opdateret 28. aug 2023