Stjernekokke laver påskemad til socialt udsatte
Sammen med Kirkens Korshær, fødevareBanken og en række af landets bedste kokke inviterer Netto op mod 500 ensomme, hjemløse mennesker og fattige børnefamilier til påskefrokost.
Påskefrokosten holdes skærtorsdag, og maden er overskudsmad fra Nettos butikker, der enten ikke kan holde sig i påskens lukkedage eller som har fået et hak i emballagen.
Fødevarerne bliver kørt ud til varmestuer og væresteder for socialt udsatte i København, Aarhus, Aalborg, Herning, Fredericia, Sønderborg, Odense, Svendborg og Helsingør.
Påskefrokosterne arrangeres i fællesskab mellem lokale varmestuer og væresteder og dygtige kokke bl.a. den kendte Søren Gericke, assisterende køkkenchef Morten Krogsholm fra Michelin-restauranten Kokkeriet og tv-kokken Gorm Wisweh.
- Vi har en klar ambition om at mindske vores madspild med 50 pct. inden 2030. Derfor giver det god mening at afholde påskefrokosterne sammen med Kirkens Korshær, siger landedirektør hos Netto, Brian Seemann, i en pressemeddelelse.