Salling kårer årets smagsoplevelse
For andet år i træk uddeler Salling Fødevareprisen og 100.000 kroner til en fødevareproducent, der kan levere den ekstraordinære smagsoplevelse.
Ud af 100 tilmeldte gourmetprodukter har dommerne udvalgt 24, der skal præsenteres ved semifinalen fredag den 25. september i Sallings butikker i Aalborg og Århus.
Finalen finder sted onsdag den 7. oktober i Salling i Århus. Her kåres udover vinderen af Fødevareprisen også en vinder af Publikumsprisen og 10.000 kr.
- For Salling handler prisen om at hylde de ekstraordinære smagsoplevelser. Det kan smages, når kærlighed og kvalitet sættes sammen af dygtige producenter, og det er dem, vi ønsker at fremme med denne pris og selvfølgelig sørge for, at de får en plads på hylderne i Salling Super, siger Sallings direktør, Marianne Bedsted.
Af Ditte Nygaard Larsen
dnl@dhblad.dk
Foto: Toke Hage
Sidste års vinder var den fadlagrede æbleaperitif Pomó fra Aqua Vitae Sydfyn. Ejer Lene True Knudsen har bl.a. brugt pengene på at udgive bogen 'Frugtbrændevin - en aquavitisk historie fra Sydfyn’.