Salling Group sætter hurtigladere op ved alle Føtex-butikker

Salling Group 9. nov 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: Salling Group
  • Sammen med ladeoperatøren Clever etablerer Føtex 300 nye ladestandere til el-biler

En pæn og moderne butik, et bredt udvalg af varer og konkurrencedygtige priser er efterhånden blevet en hygiejnefaktor i dagligvarehandlen, der nu i stedet konkurrerer på at være grøn og bæredygtig.

Blandt de nyere tiltag, der skal trække kunder i butikken, er en el-ladestander til bilen.

Blandet andre har både Lidl og Aldi lovet at sætte standere op ved flere af deres butikker. Coop fortalte for nylig, at koncernen i samarbejde med OK vil etablere 500 ladestandere i forbindelse med SuperBrugsen, Kvickly, Dagli´Brugsen, Fakta og Coop 365 over hele landet. 

Nu er også dagligvaregiganten Salling Group på banen med i første omgang 300 nye el-ladestandere.

De skal i løbet af 2022 installeres ved 89 Føtex-butikker, og på længere sigt skal el-bilisterne også have mulighed for at lade bilen op ved udvalgte Netto- og Føtex-butikker.

Standerne ved Føtex er hurtigladere, der kan give bilen ny kraft på 15-20 minutter.

- I Føtex har vi en ambition om at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at træffe det grønne valg i hverdagen. Det gælder både de varer, kunderne putter i kurven, men også ved at understøtte skiftet til elbiler. Med lynopladning i den lokale Føtex, kan elbilisterne lade elbilen markant hurtigere i hele landet,” siger direktør i Føtex, Anja Madsen.

Alle elbilister kan benytte lynladerne via abonnement hos Clever og ved at betale med kreditkort, ladebrik og gennem Clevers og tredjepart app. På sigt bliver det også muligt at lade elbilen via Føtex Plus-app’en.

Opdateret 9. nov 2021