Salling Group jagter medarbejdere blandt podere

Salling Group 2. sep 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Salling Group
  • På en jobmesse for 400 nuværende og tidligere podere fra Copenhagen Medical ledte Salling Group efter nye medarbejdere

Ligesom resten af dansk erhvervsliv tørster dagligvarebranchen efter flere hænder og nye medarbejdere.

Det behov forsøgte Salling Group at opfylde onsdag (1. sepmtember), hvor dagligvarekoncernen i Fælledparken arrangerede jobmesse for 400 nuværende og tidligere ansatte fra virksomheden Copenhagen Medicals.

Medarbejderne har indtil nu arbejdet som podere for medicinalvirksomheden, men i takt med at pandemien slipper sit tag i Danmark falder behovet for netop den type arbejdskraft - men ikke de værdier og kompetencer, de 400 potentielle medarbejdere har oparbejdet under krisen.

- Mere end 400 tidligere og nuværende ansatte hos Copenhagen Medical A/S er på vej videre i deres liv, efter at de har ydet en stor og vigtig indsats med at teste alle vi andre. Vi siger tak for indsatsen og kvitterer med et jobtilbud til jer i en af vores butikker. Der er nemlig et godt match mellem vores og vores medarbejderes værdier og det, som har kendetegnet podernes indsats: ansvarlighed, empati og ønsket om at hjælpe, hvor der er behov. Vi har jobbene. Vi mangler bare jer, skriver Henrik Vinther Olesen, group vice president for kommunikation, CSR og public affairs hos Salling Group blandt andet på Linkedin.

Jobmessen er blandt andet kommet i stand i samrbejde med Københavns Erhvervshus, mens direktør i Føtex Anja Madsen opfordrer alle podere, som ikke nåede forbi messen til at række ud til Salling Group.

- Nu glæder vi os til at komme hjem og tale med en masse kandidater! Nåede du ikke at besøge os på jobmessen, så send en sms til 1245 med teksten “sallinggroup cph”. Så får du også et kald fra os!, skriver hun blandt andet på Linkedin.

Opdateret 2. sep 2021