Tæt på premiere: Nu tester "de nærmeste" levering af fødevarer fra Føtex

Salling Group 28. jan 2021 -
2 min læsetid
This describes the image
Københavnerne kan snart får leveret deres Føtex-varer til døren Arkivfoto: Helle-Karin Helstrand
  • Salling Group fortalte i efteråret, at københavnerkunder ville kunne få leveret fødevarer til døren fra Føtex i begyndelsen af 2021

Det varer formentlig ikke uger, før Salling Group indleder sin store satsning med levering af fødevarevarer fra Føtex - i første omgang i København.

I hvert fald testes konceptet nu af på familie og venner.

Det fortæller CIO i Salling Group Allan Jensen på sin LinkedIn-profil:

"Levering af mad går som planlagt. I dag har vi åbnet vores service til familie og venner, og jeg havde fornøjelsen af at hjælpe med at plukke de første ordrer og har senere leveret ordrerne med succes til vores værdifulde kunder til tiden. Fantastisk arbejde udført af vores nye personale. Glæder mig til at byde alle vores kunder velkommen i København i den nærmeste fremtid", skriver han.

I slutningen af oktober meddelte Netto-direktør Michael Løve, at Fillop, der leverede langtidsholdbare dagligvarer hjem til kunderne, at Salling Group havde valgt at satse på levering af fødevarer fra Føtex, og at Fillop derfor lukkede. Årsagen til en øget satsning er den mangeldoblede interesse for at købe fødevarer online, som corona-pandemien har skabt.

Føtex tilbyder også Køb & Hent i en række butikker. En netop opdateret liste indeholder lige nu kun 11 butikker uden for hovedstadsområdet. 

Opdateret 29. jan

DH Food Professional banner