Nu kan københavnerne få bragt Føtex-varer hjem

Salling Group 8. feb 2021 -
2 min læsetid
This describes the image
Føtex leverer fødevarer i egne biler. Føtex
  • Efter en længere test blandt familie, venner og frivillige, er hjem.foetex.dk nu åben

Det er ganske vist - nu har Salling Group åbnet for levering af fødevarer.

I første omgang er det københavnerne, der har mulighed for at bestille varer på hjem.foetex.dk, men målet er at brede muligheden ud til flere storbyer i landet.

Salling Group har i nogle uger testet onlinesupermarkedet - først blandt en række ansatte, senere familie og venner og senest en række kunder, der har meldt sig. Men fra i dag er sitet åbent.

Dog gør koncernen på sitet opmærksom på, at der fortsat er tale om en test, og at Føtex gerne vil have ris og ros fra kunderne.

"Hjælp os med at teste. Vi gør opmærksom på, at enkelte funktioner fortsat er under udvikling, og at vores sortiment løbende bliver udvidet. Vi håber, at du allerede nu vil tage godt imod os, og at du vil sende din feedback til vores kundeservice. Vi glæder os til at banke på din dør," står der. 

I slutningen af oktober meddelte Netto-direktør Michael Løve, at Fillop, der leverede langtidsholdbare dagligvarer hjem til kunderne, at Salling Group havde valgt at satse på levering af fødevarer fra Føtex, og at Fillop derfor lukkede. Årsagen til en øget satsning er den mangeldoblede interesse for at købe fødevarer online, som corona-pandemien har skabt.

Samtidig har Salling Group planer om at sætte containere fra Bilkas onlineshop, Bilka To Go, op flere steder rundt i landet, så kunder, der ikke bor nær Bilka, kan hente varer der.

Samlet skal indsatsen give Salling Group markedsandele på online, som koncernen har på den fysiske dagligvarehandel.

Opdateret 9. feb