Netto runder konvertering nummer 200 i Danmark

Salling Group 7. jul 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Foto: C.F. Møller Architects / Julian Weyer
  • Netto runder 200 butikker i det store konverteringsprojekt. Discountkæden forventer at være halvvejs inden årets udgang

Hos Salling Groups discountkæde Netto kan man nu sætte endnu et flueben i det store konverteringsprojekt af butikkerne, der er blevet døbt Netto 3.0.

For godt et år siden rundede Netto åbning nummer 100 med det nye butikskoncept efter to års arbejde med renoveringer, flytninger og byggerier, men 8. juli - ét år efter nummer 100 – er konvertering nummer 200 færdig, lyder det i en pressemeddelelse. Ifølge

Det bliver de to Netto’er på henholdsvis Frederikssundsvej i Brønshøj og Kongevejen i Blovstrød, der må dele titlen som nummer 200. 

- Det er en stor dag, hver gang vi kan byde kunderne indenfor i en ny Netto, som er blevet gennemrenoveret og forbedret. På den måde kan vi give endnu flere danskere bedre indkøbsoplevelser. Åbning nummer 200 er et vigtigt step på vejen mod vores mål om, at alle danske Netto’er står færdige med det nye koncept i 2025, siger Braw Bakir, som er salgsdirektør i Netto. 

Af de i alt 524 danske Netto’er dagligvarekæden altså nu i mål med endnu en milepæl. Inden året er omme, er det ambitionen, at 239 butikker skal være konverteret. 

- Kunder over hele landet skal have mulighed for at handle i vores nye Netto’er. Derfor fortsætter vi ufortrødent, lyder det fra Braw Bakir.

Projekt 3.0 dækker ikke kun over det danske butiksnet, men omfatter samtlige godt 1500 Netto-butikker i Danmark, Polen og Tyskland. 

Netto-direktør, Michael Løve, har tidligere over for Dagligvarehandlen fortalt, at projektet alene i Danmark ventes at koste op mod 2 mia. kr.

Opdateret 8. jul 2021