Føtex lancerer skabe til afhentning af varer

Salling Group 14. jun 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Der er både køl- og frostmuligheder i skabene Foto: Føtex
  • Føtex tilbyder Køb&Hent i 11 varehuse. Nu afprøver kæden skabe, hvor kunderne kan hente deres varer. På længere sigt uden for butikkens åbningstid

Mens Føtex-kunder i hovedstadsområdet kan bestille varer på Føtex.dk og få dem leveret til døren, må kunder i resten af landet fortsat selv hente de varer, der har bestilt på nettet.

Men nu får kunderne i Aarhus et nyt tilbud.

Føtex lancerer drive in-skabe med både køl og frost, hvor kunderne kan hente deres varer. I første omgang bliver det muligt for kunder i Føtex i Storcenter Nord i Aarhus.

 

This describes the image

Foto: Føtex - Varehuschef Michael Askgaard fra Føtex Storcenter Nord

Lige nu kan varerne kun hentes i butikkens åbningstid, men på længere sigt er det målet, at kunderne også skal kunne hente varer, når butikken er lukket.

Ifølge Kristoffer Schmidt Sørensen, der er Head of Omnichannel & Strategy i Føtex rulles konceptet ud i yderligere håndfuld butikker umiddelbart efter sommerferien.

Køb & Hent i Føtex blev lanceret i netop Storcenter Nord for et år siden og findes i dag i 11 varehuse. Varerne plukkes i varehusene og udleveres i genanvendelige papirposer eller papkasser alle dage mellem 10 og 18.

Køb & Hent er hele kædens fødevaresortiment og til samme priser som i butikken. Man kan bestille frem til kl. 10 for afhentning kl. 14.

Søsterkæden Bilka tilbyder noget tilsvarende – dog ikke i forbindelse med et varehus. Det er Bilka To Go’s pickup-stationer, der lige nu findes i Køge, Tønder og Fredericia. Der er også pickup-stationer på vej i Holbæk og Rødovre.