To Aarhus-kvinder er med i opløbet om at vinde årets Fagprøvepris

Salling Group 21. sep 2022 - 2 min læsetid
This describes the image
  • 30. september afsløres det, hvem der får Fagprøveprisen 2022, som Dansk Erhverv, HK Handel og HK Privat står bag

Marie Sandgaard Kristensen og Freja Skrostrup Mayntz, der begge er fra Salling Group og arbejder i Aarhus, er blandt de sidste 10 i opløbet om at vinde Fagprøveprisen 2022 indenfor detailhandlen.

Den 24-årige Freja Skrostrup Mayntz er fra Salling Stormagasin i Aarhus, og til sin fagprøve tidligere på året arbejdede hun med at ændre kundernes købsadfærd og tænke mere bæredygtigt.

På et stort billede af en havskildpadde svømmende rundt blandt flasker havde hun skrevet: “Det er bare én flaske… sagde 5 millioner mennesker.”

Børnene og teenagerne kunne vinde et par bæredygtige bukser, hvis de gættede, hvor mange flasker der var spændt op i et net i loftet.

 23-årige Marie Sandgaard Kristensen arbejder i dag i BR i Tilst og læser til markedsføringsøkonom i Aarhus.

Under fagprøven arbejdede hun i BR i Holbæk. Her omdannede hun tidligere på året butikken til et sand Harry Potter-Legounivers. Her brugte hun Fordelingshatten til at give børnene en billet til Hogwarts Expressen, ligesom der var skattejagt og konkurrencer.

Det bliver afsløret fredag 30. september, hvem der vinder Fagprøveprisen, som Dansk Erhverv, HK Handel og HK Privat står bag.

Præmiesummen er på i alt 120.000 kr., og fordeles med 25.000 kr. til 1. præmien, 20.000 kr. til 2 præmien og 15.000 kr. til 3. præmien.

 

Opdateret 22. sep 2022