9000 medarbejdere i stor dagligvarekoncern får gratiale

Salling Group 24. jun 2022 -
This describes the image
Foto: Salling Group
  • Som vanligt uddeler Salling Groups ejer Salling Fondene nu gratiale til medarbejdere, der i gennemsnit får godt 1500 kr.

Redigeret 24.6 med korrekt beløbsstørrelse per medarbejder.

Flere end 9.000 medarbejdere i blandt andet Bilka, Føtex, Netto og Salling Stormagasiner får et ekstrabeløb på lønsedlen i slutningen af juni måned.

Det er Salling Groups ejere, Salling Fondene, som uddeler en del af fondens overskud til medarbejdere. De får i gennemsnit godt 1500 kr.

I alt godt 14 mio. kr. fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond deles ud til medarbejderne helt i tråd med fondens formål. Fonden blev stiftet i 1958 af Salling Groups grundlægger, købmand Herman Salling.

- Jeg er glad for, at vi igen i år kan anerkende dem, som er hele fundamentet i Salling Group, nemlig vores dygtige medarbejdere. Uden dem ville vi ikke kunne fortsætte med at skabe endnu bedre indkøbsoplevelser for vores kunder, investere i nye, bæredygtige løsninger og drive en forretning, som sikrer, at Salling Fondene hvert eneste år kan fortsætte med at donere en del af overskuddet tilbage til samfundet, siger Per Bank, formand i Købmand Ferdinand Sallings Mindefond og topchef i Salling Group.

Gratialet gives til både nuværende og tidligere medarbejdere, som har været ansat i hele den fireårige periode fra 2018 til 2021.

Samlet set har fondene siden 2012 uddelt over 1,8 mia. kroner til kultur, sport, uddannelse, kirke og velgørende formål.

Seneste uddeling af gratiale til medarbejderne skete sidste år, hvor der blev uddelt 15 mio. kroner.

Opdateret 24. jun 2022