Valby-købmand går viralt med happening

Reitan 16. mar 2023 -
This describes the image
Købmand Max Skov Hansen, Rema 1000 i Valby. Arkivfoto: Flemming Effersøe
  • Topchef Ole Robert Reitan deler video med den danske Rema 1000-købmand Max Skov Hansen og en fødselsdagssang for en kunde

Godt købmandskab handler også om at kende og kere sig om sine kunder. Det budskab gentager topchefen for Reitan Retail på Linkedin med en dansk video, som er i fuld gang med at hitte viralt.

"Da jeg var liten lærte mine besteforeldre meg at essensen av godt kjøpmannskap, var å ha et bankende hjerte for sitt lokalsamfunn. Bestefar Ole og bestemor Margit kjente navnet på alle i butikkens omkrets, og de visste hvilke handlevaner ulike kunder hadde", skriver Ole Robert Retian på sin Linkedin - her gengivet uden oversættelse til dansk.

Han forklarer, at det 75 år senere er en vinderopskrift, som Reitan Retail med blandt andet Rema 1000 i Danmark og Norge ønsker at holde i hævd.

- Jeg bliver derfor så utrolig stolt over at se, hvordan købmand Max Skov Hansen og teamet i hans fra Rema 1000 i Valby i København har overrasket deres trofaste kunde, Jørgen, siger Ole Robert Reitan.

Jørgen bliver overrasket med en fødselsdagssang som en opmuntring efter en svær periode i livet, da han har mistet sin livsledsager gennem 50 år.

I videoen fortæller han, at da han stod op i morges følte han sig lidt ensom. Men det gjorde han ikke længere. For nu var han ligesom blevet en del af familien Rema 1000.

Se videoen her.

Opdateret 16. mar 2023

Top jobs