Rema vil udbygge Gilleleje-projekt med vandrerhjem og turistkontor

Reitan 16. mar 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Tine Uffelmann
  • Discountkæden har ikke opgivet drømmeplaceringen ved en rundkørsel lidt uden for bymidten i den nordsjællandske ferieby 

Skrevet af: Søren Tougaard

Discountkæden Rema 1000 har langt fra opgivet ønsket om at opføre en ny butik udenfor Gillelejes bymidte. I øjeblikket har Gribskov Kommune ellers et forslag til en ny kommuneplan i offentlig høring, der vil indskrænke bymidten i den nordsjællandsk ferieby. 

Vedtages planen må Rema 1000 vinke farvel til den ønskede placering ved rundkørslen ved Bøgebakken. Derfor har Rema 1000 i 11. time. justeret butiksønsket til også at omfatte et vandrerhjem, et turistkontor og en velkomstport til Gilleleje. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

De store projektforandringer kommer på bordet, efter Rema 1000 har lyttet til ønsker fra byens lokalråd. I Remas oprindelige projekt-oplæg var der tænkt plads til to butikker, men det er det, Rema 1000 nu justerer. Nu lyder planerne på en Rema 1000-butik samt et vandrerhjem med ca. 24 værelser, foruden et turistkontor. 

Tre af de eksisterende bygninger er dog ejet af Gribskov Kommune, som det vil kræve en aftale med, før projektet overhovedet kan realiseres. 

- Vi bevæger os ind i områder, som kræver, at tredjemand bliver involveret. Vi skal jo hverken drive et vandrerhjem eller et turistkontor, siger udviklingschef Jonas Vestermann fra Rema 1000 til avisen. 

Ifølge formanden for Gillelejes lokalråd, Leif Tang Lassen, vil Rema nye projekt med et vandrerhjem styrke handlen i byens centrum.    

 

Opdateret 16. mar 2021