Rema rykker rundt i den danske bestyrelse

Reitan 8. jun 2021 - 1 min læsetid
This describes the image
Foto: Rema 1000
  • Rema 1000 har gennemført en regulær stoleleg i den danske bestyrelse, der mestendels tegnes af Reitans norske topfolk

Forud for den længe ventede årsrapport fra Rema 1000's danske forretning har kæden nu foretaget flere ændringer i den danske bestyrelse. 

Det fremgår af en opdatering fra CVR-registret.

Mens formandsposten fortsat indtages af Ole Robert Reitan fra ejerfamilien, er der udskiftning på næstformandsposten, hvor Tom Kristiansen - også kendt som Tøffe-Tom i Rema-kredse - nu slår sine folder. Han overtog tidligere i maj rollen som adm. direktør for 1000 i Norge efter Trond Bentestuens afgang fra posten. Tom Kristiansen var også tidligere en del af bestyrelsen, men som menigt medlem.

Den nuværende topchef for det norske selskab er dog ikke det eneste indspark fra selskabstoppen i Norge. Både driftsdirektør i Reitan Handel, Monica Ødegaard og finansdirektør Kristin Solheim Genton fra samme sted er nu at finde i den danske bestyrelse.

Rema 1000's danske bestyrelse er også kendetegnet ved, at kædens købmænd har en repræsentant, hvor der også er sket luftforandring. Dennis Lind Pedersen, Rema 1000-købmand i Karup, er derfor trådt tilbage, mens Lise Leander Andersen overtager posten. Hun står til daglig i spidsen for Rema 1000 i Stavtrup uden for Aarhus.

Opdateret 8. jun 2021