Rema 1000 er klar til at kaste 50 mio. kr. ind i Gørlev-projekt

Reitan 22. mar 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Arkivfoto: Ulrik Samsøe Figen
  • Remas projekt i den lille nordvestsjællandske by kræver både enighed med butiksindehavere og kommune 

Skrevet af: Søren Tougaard

Hvis Rema Etablering formår at overbevise Kalundborg Kommune om, at der skal bygges en ny stor butik på Kirkevangen nær rundkørslen til Gørlev Landevej, er Remas ejendomsudviklingsselskab klar til at investere mellem 25 og 50 mio. kr. i projektet. Det skriver Nordvestnyt.

Rema Etablering har allerede lavet en forkøbsaftale med fire ejendomsejere i byen, men udover kommunens velvilje, skal Rema 1000 også nå til enighed med ejerne af Punkt1 og Lysmesteren, som har en gældende lejeaftale. Remas projekt inddrager nemlig de to eksisterende butikker.

Derfor vil Rema Etablering opfører 2200 kvm. fordelt med 1200 kvm til en discountbutik og 1000 kvm til udlejning til Punkt1, Lysmesteren og Expert.

- Det er ud over enhver tvivl, at det er et både flot, stort og ambitiøst projekt, Rema gerne vil opføre. Og de vil gerne have os med over. Men som jeg har sagt før, koster det mange penge at flytte butikker som Punkt 1 og Lysmesteren. Den tilsvarende udgift for Jesper og mig i Ringsted (Punkt 1) beløb sig til 2,3 mio. kr. En sådan udgift, hvis vi skal finansiere den, er der ikke økonomi i at gennemføre i Gørlev, siger Steen Jensen, medejer af Punkt1 og Lysmesteren. 

Opdateret 22. mar 2021