Ejendomshandel: Reitan og NREP sælger 25.000 kvm. i Odense

Reitan 18. jan 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
Google Maps
  • Reitan Ejendomsudvikling og NREP har netop solgt en Odense-ejendom med 168 lejligheder og fire butikker til kapiltalforvalteren Aberdeen Standard Investments  

Skrevet af: Søren Tougaard

For seks år siden blev en forsømt bygning på hjørnet af Ruggårdsvej og Vestre Stationsvej i det centrale Odense revet ned. I stedet har ejendomsudviklingsselskabet NREP i samarbejde med Reitan Ejendomsudvikling stået for at opføre en ny ejendom på hele 25.000 kvm, der indeholder 168 lejeboliger, fire butikker - blandt andet en Rema 1000 og Lagkagehuset, samt en parkeringskælder udlejet til Apcoa. 

Nu har Reitan Ejendomsuvikling og NREP solgt ejendommen til kapiltalforvalteren Aberdeen Standard Investments. Det skriver Byens Ejendom.

- Her i HC Andersens by fandt vi en grim ælling, som vi på et par år gjorde til en smuk svane. Det er en sund og velfungerende ejendom, som vi nu med stolthed sender videre til Aberdeen. Vi er meget tilfredse med vores gode samarbejde med Reitan Ejendomsudvikling om at udvikle ejendommen fra at være en af Odenses problembørn til i dag at huse både et sundt forretningsliv og små boliger til unge studerende, hvilket er med til at gøre den til et stærkt aktiv i byen, siger Thomas Riise-Jakobsen, der er partner i NREP.

Colliers International har været mægler på salget på vegne af NREP og Reitan Ejendomsudvikling. 

 

Opdateret 2. jun 2021

Vil du vide mere?