Nu leverer 7-Eleven også varer ud i Odense

Reitan 28. apr 2021 - 2 min læsetid
This describes the image
7-Eleven har testet levering af mad i København siden december 7-Eleven
  • 7-Eleven lancerede i december 2020 7-Eleven Delivery i Hovedstaden. Senere fulgte Aarhus og Aalborg

Fra i dag, 28 april, bliver det også muligt at få leveret 7-Eleven-varer hjem, hvis man bor i Odense.

Det sker med udrulning af kædens leveringstjeneste 7-Eleven Delivery, der havde sin debut i hovedstaden i december sidste år.

Siden er tilbuddet også nået til Aarhus og Aalborg.

- Det er klart, at corona har ændret måden, vi alle sammen lever på og omgås hinanden, og det har da også sat skub i 7-Eleven Delivery. Vi lever og ånder convenience, og hvis vi skal udleve det til fulde, skal vi også kunne komme til kunderne i stedet for, at de skal komme til os. Derfor har vi sat ekstra skub på udrulningen af konceptet, og står nu klar med servicen i Odense. Vi tænker hele tiden i nye måder at drive forretning på og betjene og servicere vores kunder. Det er 7-Eleven Delivery et godt eksempel på og vi har tryghed i vores partner Takeout, der holder helt styr på logistikken og sørger for, at alt bliver bragt ud som det skal, siger Jesper Østergaard, adm. direktør i 7-Eleven Danmark.

Ambitionen er på længere sigt at dække hele landet.

- Vores kunder har taget rigtig godt imod 7-Eleven Delivery. Det unikke ved vores koncept er bredden i varesortimentet og den hurtige leveringstid. Vi kender alle sammen det at komme hjem efter en travl dag på arbejde og opdage, at vi mangler en masse ting, men vi orker ikke at bevæge os udenfor igen. Med 7-Eleven Delivery kan du både bestille den lækre aftensmad og drikkevarerne, samt mange af de små ting som vi alle pludselig kan stå og mangle, siger Jesper Østergaard.

7- Eleven har i dag 174 butikker og har været etableret siden 1993, hvor den første butik åbnede på Trianglen på Østerbro i København.

Opdateret 28. apr 2021